Loading Events

Seindah Tradisi, Semurni Aidilfitri

2 June 2018 - 1 July 2018
 • This event has passed.

PROGRAM                  : Seindah Tradisi, Semurni Aidilfitri

TARIKH                        : 2 Jun – 1 Julai 2018

WAKTU OPERASI      : 10:00 PG – 10:00 MLM

LOKASI                        : Aras 1 – Dataran Star Avenue Lifestyle Mall

 

Syarat Penebusan

 1. Penebusan Set Teko

 

Terma dan Syarat*

Berbelanja minimum sebanyak RM200.00 berserta dua resit pada hari yang sama untuk menebus Set Teko

 

Situasi :

 1. Penebusan barang hanya terbuka kepada pelanggan yang berumur 12 ke atas.
 2. Set Teko hanya boleh ditebus bermula 2 Jun – 1 Julai 2018 berdasarkan “Siapa Cepat Dia Dapat”, sementara stok masih ada.
 3. Untuk menebus Set Teko, pembeli hanya perlu menunjukkan resit dan Kad Pengenalan (MyKad) / Pasport dan lengkapkan borang kaji selidik di info kaunter yang bertempat di Aras 1, Dataran Utama.
 4. Penebusan maximum 2 set teko seharian.
 5. Berpeluang menebus apabila membeli belah di Star Avenue Lifestyle Mall. Barang tebusan tidak boleh ditukar kepada wang tunai atau apa jua jenis tambah nilai dan pembayaran bil.
 6. Resit hanya sah digunakan pada hari pembelian.
 7. Pelanggan dinasihatkan untuk memeriksa hadiah sejurus selepas penebusan dan sebarang masalah berkaitan penebusan seperti penukaran, pemulangan tidak akan dilayan.
 8. Hadiah tidak boleh ditukar atau digantikan kepada wang tunai atau hadiah lain.
 9. Pihak pengurusan berhak untuk menamatkan sebarang penebusan apabila jumlah yang diperuntukkan telah ditebus sepenuhnya.
 10. Penebusan ini tidak terbuka kepada kakitangan pengurusan dan kakitangan yang menyewa di Star Avenue Lifestyle Mall.
 11. Semua acara, hadiah dan terma & syarat adalah tertakluk kepada perubahan tanpa sebarang notis.
 12. Pihak pengurusan berhak untuk menukar/menangguh/membatalkan sebarang penebusan pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.
 13. Pihak pengurusan berhak untuk membatalkan sebarang penyertaan dan / atau menolak apa jua jenis transaksi mengikut budi bicara tanpa sebarang notis.
 14. Pihak pengurusan berhak untuk meminda atau menukar terma & syarat tanpa sebarang notis. Semua keputusan daripada pihak pengurusan adalah muktamad dan sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.
 15. Setiap privasi dan Data Peribadi pelanggan akan dijaga oleh pihak pengurusan seperti yang termaktub dalam Dasar Privasi mengikut Akta Data Peribadi 2010 [Akta].

 (b) Pertunjukan*

Lokasi : Aras 1, Dataran Utama

 

Terma & Syarat *

 1. Pihak pengurusan berhak untuk menukar/menangguh/membatalkan aktiviti/pertunjukan pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.
 2. Pihak pengurusan berhak untuk meminda atau menukar terma & syarat tanpa sebarang notis. Semua keputusan daripada pihak pengurusan adalah muktamad dan sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.